Pesen COD-nan nganggo LAZADA.co.id

Iki pengalamanku sing nomor loro (dua) pesen online cod-nan, sing pertama wis suwe banget ket taun 2013. Pas kuwi LAZADA.co.id lagi launching kayane trus ana fasilitas COD-nan. Makane aku nyobo akhire sekitar telu ngasi patang dina pesenku teka tapi merga tak alamatne umah dadine aku oleh telpon ko kurir e. Trus tak sampekno bapak-ibu lewat telpon nyuwun tulung kon nalangi sik karo nampa barang kui. Pertama aku pesen tas, lah dina selasa wingi (31 Januari) aku nyoba meneh, saiki ncen LAZADA.co.id berkembang pesat, akeh barang sing isa dipesen COD-nan. Alhamdulillah dina iki mau (bada jumatan) barangku eh pesenanku teko, sing iki tak alamatne sekolahan. Ternyata kurir e mudeng sekolah nggonku makaryo, alhamdulillah tapi rung tak tonton barang e.

Kesimpulan :
saiki pesen online gampang selain LAZADA.co.id ana BLIBLIdotCOM ana TOKOpedia, BUKALAPAKdotCOM lan akeh liyane…tapi masalah COD-nan LAZADA.co.id nurutku sing rada lumayan, ya yen dibiji bijine wolu koma nol.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s